پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

برنامه اجرایی جذب نخبگان

برنامه اجرایی جذب نخبگان ۱۳۹۶

معرفی:

مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای تحقق استاد بالادستی از جمله بند ۶- ج-ماده ۲ " قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری "و همچنین " راهبرد کلان ۹ نقشه جامع علمی کشور " و به منظور شناسایی، جذب، حمایتمادی و معنوی و به کار گیری نخبگان ایرانی و خارجی، برنامه اجرایی جذب نخبگان و برگزیدگان علمی ایرانی مقیم خارج و یا داوطلبان نخبهخارجی در سال ۱۳۹۶ را تدوین و ارایه می‌کند.

ماموریت اصلی:

1. اتخاذ سیاست توأمان شناسایی، هدایت، حمایت مادی و معنوی و جذب دائمی نخبگان و همکاری‌های کوتاه مدت و گردش نخبگان
  2. توسعه همکاری با دانشگاه‌های برتر دنیا که ایرانیان نخبه نیز در آنجا حضور تمرکز دارند
  3. توانمند سازی نیروهای انسانی داخل کشور
  4. همکاری با افراد خارجی نخبه علاقه مند به ایران

اهداف:

1. ارتقا سطح علمی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها داخل کشور و تسهیل در تبادلات علمی، پژوهشی، فنی و اجرایی آنان با دانشگاه‌های خارج از کشور
  2. بین المللی سازی دانشگاه‌های داخل کشور و تحکیم روابط علمی، تحقیقاتی و کاربردی بین نخبگان در سطح ملی و بین المللی
  3. انتقال دانش پیشرفته، تجربه و ایده‌های فناورانه به کشور
  4. به کارگیری ظرفیت‌ها و توان علمی نخبگان در جهت رفع نیازهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی کشور
  5. ایجاد بستر مناسب جهت رشد خلاقیت و نوآوری

ضمناً مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت متبوع آمادگی خود را جهت دریافت نظرها و پیشنهادات مرتبط با برنامه مذکور اعلام می‌دارد.

*اطلاعیه:

در پی درخواست و پیگیری های مکرر دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در مورد برنامه جذب نخبگان و ضمن تشکر از دانشگاههایی که در سال گذشته به طور فعال در این برنامه شرکت نمودند به اطلاع می رساند اطلاعات تکمیلی در مورد ادامه پذیرش طرحبرای سال ۹۷ متعاقا اعلام میگردد.

آئین نامه اجرایی، فرم‌های پروپوزال و چارت روند کار کمیته جذب نخبگان را از الصاق دریافت کنید.

سامانه ارائه طرح در چهارچوب برنامه اجرایی جذب نخبگان (جذب موقت - آموزشی)

سامانه ارائه طرح در چهارچوب برنامه اجرایی جذب نخبگان (جذب موقت - پژوهشی)

سامانه ارائه طرح در چهارچوب برنامه اجرایی جذب نخبگان (جذب دائم)