پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

پذیرش دانشجویان خارجی

پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه ارومیه

در راستای توسعه و تحکیم همکاریها و تبادلات فرهنگی، علمی، آموزشی و پژوهشی بین‌المللی بین ایران و دیگر کشورها و با هدف تقويت و توسعه مبادلات فرهنگي و تاثير گذار در جذب بيشتر نخبگان، انديشمندان و كارشناسان ساير كشورها و کمک به رشد و اعتلای آموزش عالی به ویژه در کشورهای همسایه، دانشگاه ارومیه به عنوان دانشگاه مادر استان آذربایجان غربی نسبت به پذيرش دانشجويان محترم خارجی واجد شرايط در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری (PhD) مطابق آیین‌نامه پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی جمهوری اسلامی ایران اقدام مي‌نمايد.

شرايط پذيرش دانشجویان خارجي جهت ادامه تحصيل بصورت غير بورسيه در دانشگاه ارومیه
۱- شرايط عمومي:
الف) نداشتن منع قانوني براي ادامه تحصيل از نظر مقررات آموزشي.
ب) داشتن تاييديه از نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در كشور مربوطه يا وزارت امور خارجه.
ج) داشتن مدارك تحصيلي مقاطع قبلي مورد تاييد مراجع ذيصلاح.
د) تسلط به زبان فارسي.

۲- شرايط اختصاصي:
الف) در مقطع كارشناسي: متقاضيان ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي بايد داراي مدرك ديپلم (معادل پايان دوره تحصيلات متوسطه در ايران) و پيش دانشگاهي يا معادل آن باشند. اين مدارك بايد توسط مراجع ذيربط تاييد شوند.

ب) در مقطع كارشناسي ارشد: متقاضيان مقطع كارشناسي ارشد بايد مدرك كارشناسي معتبر كه به تاييد مراجع ذيصلاح رسيده است، داشته باشند. حداقل معدل كارشناسي ۱۲ و حداقل معدل ۶ درس مرتبط با رشته انتخابي۱۳ باشد. گروه آموزشي مربوطه وضعيت علمي متقاضي در رشته درخواستی را بر اساس سوابق تحصيلي و در صورت لزوم مصاحبه علمی غیر حضوری تایید نماید.

ج) در مقطع دكتري: متقاضيان مقطع دكتري بايد مدرك كارشناسي ارشد معتبر كه به تاييد مراجع ذيصلاح رسيده است، داشته باشند. حداقل معدل قابل قبول كارشناسي ارشد ۱۴ مي باشد. گروه آموزشي مربوطه وضعيت علمي متقاضي در رشته درخواستی را بر اساس سوابق تحصيلي و در صورت لزوم مصاحبه علمی غیر حضوری تایید نماید.

درخواست اخذ پذیرش: تکمیل فرم درخواست پذيرش و تحویل نسخه اسکن شده مدارک درخواستی از طریق سامانه سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و انتخاب دانشگاه ارومیه و رشته مربوطه به آدرس https://www.saorg.ir

تصوير صفحات اصلي گذرنامه و يا مدارك معتبر اقامتي در ايران (این بخش شامل صفحه اصلی گذرنامه می باشد که عکس متقاضی و تاریخ انقضا گذرنامه در آن دیده می شود) و تصوير ترجمه شده از مدارك تحصيلي همراه با ريز نمرات (Transcript) برای تکمیل فرم مورد نیاز می باشد.  دانشگاه ارومیه در کمتر از دو ماه درخواستهای پذیرش را بررسی و پس از طی فرایند و مراحل پذیرش جواب نهایی را به دانشجو از طریق پست الکتونیکی (ٍEmail) یا حضوری به متقاضی یا معرف ایشان اعلام می دارد. لازم به توضیح است مدارک صادره از کشور های خارج از ایران میبایستی به تائید سفارت ایران در آن کشورها برسد.