دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

در خصوص پذیرش متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه ارومیه سال تحصیلی جدید 1403-1402

با سلام و احترام،در خصوص پذیرش متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه ارومیه موارد زیر اطلاع رسانی می گردد.1-پذیرش فقط از طریق سامانه پذیرش دانشجو یان بین المللی دانشگاه ارومیه به آدرس :https://intreg.urmia.ac.ir/loginانجام می پذیرد.2-زمان پذیرش از 17/04/1402 و به مدت دو هفته خواهد بود .3-زبان تدریس در دانشگاه  ارومیه فقط به زبان های فارسی وانگلیسی خواهد بود .4- زمان شروع به تحصیل از مهرماه 1402 خواهد بود.5- به محض صدور پذیرش اولیه،متقاضی و یا نماینده او برای نهایی کردن ثبت نام به پردیس مراجعه و ضمن واریز شهریه ،تکمیل پرونده فیزیکی و ثبت نام در مرکز آزفای دانشگاه ارومیه ، گواهی اشتغال به تحصیل و پذیرش نهایی را دریافت خواهد کرد.6-برای متقاضیان دکتری حسب مورد و بنا به در خواست گروه مربوطه ، جلسه مصاحبه نیز برگزای می گردد.7-دانشگاه ارومیه برای متقاضیان برتر و حائز شرایط طبق آئین نامه مصوب زیر بورسیه و تخفیف شهریه در نظر گرفته است .